На 14ти юли 2020 втората кампания на инициативата „Мисия детска усмивка“ беше осъществена.

В продължение на 5 месеца получавахме парични средства и козметични продукти от различни краища на България, което наистина бе много зареждащо и стопли нашите сърца.


Кампанията стартира с благотворително събитие в Inspire Office, водено от Гергана Дееничина, с което участниците се докоснаха до методa неврографика и рисуваха на тема „Кръговратът на доброто“. След което, една от големите български козметични компании, Лавена, се включи в нашето начинание да помогнем на децата и дариха разнообразни висококачествени продукти от марката Бочко. Последваха още дарения под формата на парични средства и изпратени козметични продукти до нашия офис.


Със събраната сума закупихме още хигиенни материали, така че да можем да зарадваме максимален брой деца и юноши и да направим техния начин на живот малко по-добър.


Така, на 14 юли, въпреки динамичната ситуация в момента и непрекъснатата промяна на рестрикции за пътувания и посещения, успяхме да зарадваме 135 деца от два центъра от семеен тип в Стара Загора. Благодарение на нашите дарители, които с радост помогнаха, сега дечицата получиха индивидуални торбички с разнообразни хигиенни и козметични продукти като:
шампоани (135бр),
душ гелове (55бр),
пасти за зъби (55бр),
дезинфектиращи кърпи (135бр),
антибактериални сапуни (135бр),
антибактериални гелове за ръце (55бр),
лосиони за тяло (6бр),
защитни млека против насекоми (63бр),
защитни кремове за лице и тяло (23бр),
слънце защитни млека и спрейове (135бр),
дамски превръзки (67бр. пакета),
спрейове за крака (24бр),
маски за лице (40бр),
мицеларна вода (1бр), и др. подаръци.
Голяма част от децата в този център са в тийнейджърска възраст и за тях е необходимо да разполагат с хигиенни материали и продукти за лична и за козметична грижа, за да изградят самочувствието и самоувереността си. Материали, с които връстниците им в други семейства свободно разполагат.


Благодарим Ви от сърце!
Всяка промяна има нужда от вдъхновение!