Мисия Детска Усмивка

 

„Мисия детска усмивка“ е инициатива на Сдружение „Вдъхнови България“, която се стреми да подпомогне центровете за настаняване от семеен тип в България. 

 

През 2019та година проведохме редица разговори с центровете и установихме, че една от основните им нужди е от хигиенни материални продукти за лична и за козметична грижа. 

 

Голяма част от децата, настанени в тях, са в тийнеджърска възраст и за тях е необходимо да разполагат с подобни средства, за да изградят самочувствието и самоувереността си. Пилотната ни инициатива се осъществи през ноември 2019, когато благодарение на събраните средства и дарения, успяхме да помогнем на центъра в Брацигово с над шампоани, душ гелове, дезодоранти, самобръсначки и разбира се, добавихме и разнообразни играчки и над 100 детски книжки.

 

 

Планът на „Мисия детска усмивка“ за 2020-та е да осъществяваме по едно дарение на всеки 2 месеца, като през март ще започнем с центровете в Стара Загора, където са настанени приблизително 40 на брой деца на възраст между 8 и 18 години. Скоро ще обявим календар за следващите дарения и центровете, на които ще бъдат направени.

 

 

 

Бихме искали да поканим всеки, който има желание да помогне, защото заедно можем да направим много за децата на България и да им осигурим едно по-добро ежедневие. 

 • Осигурите санитарни продукти за децата и юношите, (като дамски превръзки, материали за интимна хигиена, самобръсначки, дезодоранти и други).
  • Изпратите ги на адреса на нашия офис: ул. Алабин 58, ет 5, София
  • Посетите ни лично на място в нашия офис
  • Офис на Еконт (Офис: „ГУРКО“) ул. „Кузман Шапкарев“ 5, 1141 Център, София
 • Ако нямате възможност да закупите материали, можете да направите дарение на нашата банкова сметка. Kато основание посочете името на центъра, който желаете да подкрепите или други специфичи инструкции към нас.

  СДРУЖЕНИЕ „Вдъхнови България“

  IBAN: BG32RZBB91551011100045
  BIC код: RZBBBGSF
 

Ние поемаме отговорността и грижата да предадем продуктите на нуждаещите се центровете и да закупим необходимите хигиенни материали с дарените средства.

Всеки дарител ще получи сертификат за дарение и ще бъде вписан в книгата ни за дарители. От наша страна, ние ще споделим с Вас протокола, издаден от съответния център за дадената подкрепа.

Сдружение „Вдъхнови България“ е регистрирано като юридическо лице с нестопанска цел, осъществяващо дейността си в обществена полза, вписано в Търговския регистър на Република България.Сдружението не следва политическа или религиозна идеология. Сдружението се стреми да подпомогне социалната, икономическата и културна среда в Република България.

ЕИК:205689149

За въпроси може да се обръщате към екипа на Сдружение „Вдъхнови България“