За нас

Ние сме Велина, Ернст и Алекс от Inspire Bulgaria. Това, което ни събра заедно, е че споделяме мечтата да вдъхновим България за промяна.Заедно можем повече. Въпрос на време и усилия е да достигнем до желания резултат.
В края на 2017г. започнахме изграждането на Inspire Bulgaria като платформа за социално предприемачество. Днес сме на прага да представим нашия първи проект – Kidz Welcome. Целта ни е да се създадат по-добри условия за семействата с деца в град София засега. Чрез разработена сертификационна програма, подпомагаме ресторантите да гарантират предостянето на по-добри услуги. Към края на 2018г. се надяваме да сме готови и с втори проект, чиято цел е накараме децата да градят живота си по възможно най-добрия за тях начин.
 
И това е само началото!

Всичко, което правим се подчинява на основната идея- да вдъхновяваме чрез социални бизнес проекти, които залагат изключително много на качеството. Промяната за нас означава да действаме неуморно и да бъдем винаги водени от вярата, че чрез социално-предприемачески инициативи, можем да постигнем много повече. Заедно.

 

Нашата история:

Велина се завръща в България от Белгия през 2017г. Тя е убедена, че може да бъде най-полезна в страната си. Няколко години, прекарани в неправилствени организации и придобитият корпоративен опит, я учат да комбинира в работата си, идеалната цел и бизнес преспективата. Когато Ернст предлага на Велина да бъде управител на Inspire Bulgaria, тя веднага разбира, че именно това е нейното призвание.
 
 
 
 
 
 
Очарован от спокойствието и възможностите, които намира в София, през 2013г. Ернст пристига от Швейцария. Няколко години по-късно създава семейство, тук в България. Ернст обича да изгражда бизнес модели. Силно желае да направи нещо повече за страната ни, така че да се усети позитивна промяна.Чрез създаване на подходяща среда за развитие на бизнеса, окуражава всеки да поеме отговорност и да участва в създаването на едно по-добро бъдеще.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алекс обича да се грижи за хората като им помага да реализират себе си. Прекарва няколко години, ръководейки неправителствена организация. Другата страст на Алекс е графичният дизайн, защото чрез него може да пресъздава емоции и да вдъхновява. През декември 2017г., става един от създателите на Inspire Bulgaria като приема с цялото си сърце идеите на организацията.