Нашите герои

Специално искаме да благодарим за подкрепата и доверието на нашите  съмишленици, партньори и дарители!

Арома

Дарител

Арома АД подкрепят нашата инициатива Мисия Детска Усмивка чрез дарения на продукти от техните различни висококачествени брандове. Благодарение на тях децата, в центровете от семеен тип, се радват на качествена козметика за лична грижа.

https://aroma.bg

AT2BG

Дарител и партньор

Ради и нейният екип правят и невъзможното да ни подкрепят в осъществяването на дарения и предоставянето на помощ на уязвими групи. Благодарение на тях, получаваме помощ от българите в Австрия, като те поемат цялата организация и транспорт на материалите. Те са наши герои, ако имате нужда от траспортни услуги от Австрия до България и обратно – могат да бъдат и ваши. 

http://at2bg.com/

Десислава Бузова

Дарител и партньор

Десислава преподава английски език по иновативен и съобразен с индивидуалните нужди начин. От 2020 г. тя ни подкрепя редовно в осъществяването на нашата инициатива Мисия Детска Усмивка с дарения. Освен това, предоставя уроци на момичета, напускащи социалните институции, за да имат равен шанс да се реализират успешно на трудовия пазар. Силно ви препоръчваме да разгледате чудесата, които Деси прави чрез своята преподавателска дейност. 

https://desislavabuzova.com

Станчеви

незаменима цялостна помощ

Тони и Александър Станчеви подкрепят нашето сдружение още от първите му дни. Прекрасното семейство фотографи ни дариха множество кадри на техния очарователен син Анди и ни подкрепят с фотосесии при необходимост. Безкрайно сме им благодарни и силно препоръчваме услугите им на всеки, които се нуждае от професионална или сватбена фотосесия!

www.stanchevi.com

Лавена

Дарител

Лавена АД подкрепят нашата инициатива Мисия Детска Усмивка чрез дарения на продукти от разпознаваемия дългогодишен бранд Бочко. Благодарение на тях децата, в центровете от семеен тип, се радват на качествена козметика за лична грижа.

www.bochko.bg 

Гери Дееничина

Дарител и партньор

Гери ни помага непрестанно да дефинираме правилно нашите начинания и цели. Като един от най-невеоятните бизнес коучове в България, съчетаващ бизнес логиката с креативния процес на неврографиката, Гери успява да ни помогне във всяка ситуация. Ако имате нужда някой да ви помогне да разплетете сложна бизнес ситуация на малки стъпки, не се колебайте да се запознаете с работата на Гери. 

 

www.gerganadeenichina.com/

edenred

Идънред България

CSR Партньор

Съвместно с Идънред България, успяхме да осъществим пълното реновиране на детска площадка в Борисовата градина в София. Екипите ни обезопасиха и освежиха съществуващите съоръжения и монтираха нови люлки и нова пързалка. 

https://www.edenred.bg/

Lili georgieva

Лили Георгиева

Партньор и дарител

Лили Георгиева не е преставала да ни подкрепя и вдъхновява. Благодарение на нея се радваме на много отворени врати и незаменими контакти. Лили и нейната невероятна общност от дами ни подкрепят в Мисия Детска Усмивка и в проекта Kidz Welcome. 

 

www.lilliegeorgieva.com/

 

Барон

Специален партньор

Барон, като едни от водещите производители на детски площадки в България, ни подрепят във всичките ни инициативи свързани с реновиране или изграждане на детски площадки. Нашето сдружение се радва на тяхната експертиза и готовност за превръщането на всеки проект във възможен.

 

www.baron.bg

Цверит

Дарител

Цверит ЕООД е един от корпоративните ни дарители, които ни подкрепят в цялостната ни дейност. 

 

www.zwerit.com