Нашите герои

Специално искаме да благодарим за подкрепата и доверието на нашите  съмишленици, партньори и дарители!

iGaming

Айгейминг.ком

Дарител

Айгейминг.ком е международна компания с офиси във Варна, Берлин, Tел Авив, Aмстердам и Милано и над 8-годишен опит в дигиталния маркетинг. Разнородният им екип се състои от професионалисти, които доказват, че устойчив успех в глобалната онлайн икономика може да се постигне единствено чрез отдаденост и изключително представяне в работата.
Успешната им дейност се осъществява чрез собствена мрежа от уебсайтове, онлайн портали и международни блогове на различни езици и теми като игри, спорт и финанси.

Айгейминг.ком подкрепиха нашата иницитива Мисия Детска Усмивка като осигуриха на 62 деца, настанени в 7 центъра за настаняване от семеен тип всичко необходимо за истински вълшебни празници. Благодарение на тях всяко дете ще получи подходящ индивидуален подарък за Коледа и торбичка с козметични и санитарни материали за лична грижа, съобразени с нуждите му за няколко месеца. За да направят празнизника наистина специален, Айгейминг.ком дариха и хранителните продукти, за да могат децата да си приготвят мечтаната Коледна и Новогодишна вечеря.

Изключително сме благодарни, че решиха да ни подкрепят в нашата мисия и да подарят на децата едни наистина незабравими празници. 

https://www.igaming.com/

iGaming.com

Donor

iGaming.com is an international digital marketing company with offices in Varna, Berlin, Tel Aviv, Amsterdam and Milan. Their diverse team consists of professionals who demonstrate that sustainable success in the global online economy can only be achieved through dedication and exceptional performance. Their success is proven by our own network of websites, online portals and international blogs on various topics and languages such as games, sports and finance.

iGaming.com supported our initiative Children’s Smile Mission by providing to 62 children accommodated in 7 family-type accommodation centers with everything they need for truly magical holidays. Thanks to them, each child will receive a suitable individual gift for Christmas and a bag with cosmetic and sanitary materials for personal care, tailored to his/her needs for the upcoming months.

To make the holidays even more special, iGaming.com also donated food products so that children can prepare their dream Christmas and New Year’s dinner.

We are extremely grateful that they decided to support us in our mission and to give the children some truly unforgettable holidays.

https://www.igaming.com/

Арома

Дарител

Арома АД подкрепят нашата инициатива Мисия Детска Усмивка чрез дарения на продукти от техните различни висококачествени брандове. Благодарение на тях децата, в центровете от семеен тип, се радват на качествена козметика за лична грижа.

https://aroma.bg

AT2BG

Дарител и партньор

Ради и нейният екип правят и невъзможното да ни подкрепят в осъществяването на дарения и предоставянето на помощ на уязвими групи. Благодарение на тях, получаваме помощ от българите в Австрия, като те поемат цялата организация и транспорт на материалите. Те са наши герои, ако имате нужда от траспортни услуги от Австрия до България и обратно – могат да бъдат и ваши. 

http://at2bg.com/

Десислава Бузова

Дарител и партньор

Десислава преподава английски език по иновативен и съобразен с индивидуалните нужди начин. От 2020 г. тя ни подкрепя редовно в осъществяването на нашата инициатива Мисия Детска Усмивка с дарения. Освен това, предоставя уроци на момичета, напускащи социалните институции, за да имат равен шанс да се реализират успешно на трудовия пазар. Силно ви препоръчваме да разгледате чудесата, които Деси прави чрез своята преподавателска дейност. 

https://desislavabuzova.com

Станчеви

незаменима цялостна помощ

Тони и Александър Станчеви подкрепят нашето сдружение още от първите му дни. Прекрасното семейство фотографи ни дариха множество кадри на техния очарователен син Анди и ни подкрепят с фотосесии при необходимост. Безкрайно сме им благодарни и силно препоръчваме услугите им на всеки, които се нуждае от професионална или сватбена фотосесия!

www.stanchevi.com

Лавена

Дарител

Лавена АД подкрепят нашата инициатива Мисия Детска Усмивка чрез дарения на продукти от разпознаваемия дългогодишен бранд Бочко. Благодарение на тях децата, в центровете от семеен тип, се радват на качествена козметика за лична грижа.

www.bochko.bg 

Гери Дееничина

Дарител и партньор

Гери ни помага непрестанно да дефинираме правилно нашите начинания и цели. Като един от най-невеоятните бизнес коучове в България, съчетаващ бизнес логиката с креативния процес на неврографиката, Гери успява да ни помогне във всяка ситуация. Ако имате нужда някой да ви помогне да разплетете сложна бизнес ситуация на малки стъпки, не се колебайте да се запознаете с работата на Гери. 

 

www.gerganadeenichina.com/

edenred

Идънред България

CSR Партньор

Съвместно с Идънред България, успяхме да осъществим пълното реновиране на детска площадка в Борисовата градина в София. Екипите ни обезопасиха и освежиха съществуващите съоръжения и монтираха нови люлки и нова пързалка. 

https://www.edenred.bg/

Lili georgieva

Лили Георгиева

Партньор и дарител

Лили Георгиева не е преставала да ни подкрепя и вдъхновява. Благодарение на нея се радваме на много отворени врати и незаменими контакти. Лили и нейната невероятна общност от дами ни подкрепят в Мисия Детска Усмивка и в проекта Kidz Welcome. 

 

www.lilliegeorgieva.com/

 

Барон

Специален партньор

Барон, като едни от водещите производители на детски площадки в България, ни подрепят във всичките ни инициативи свързани с реновиране или изграждане на детски площадки. Нашето сдружение се радва на тяхната експертиза и готовност за превръщането на всеки проект във възможен.

 

www.baron.bg

Цверит

Дарител

Цверит ЕООД е един от корпоративните ни дарители, които ни подкрепят в цялостната ни дейност. 

 

www.zwerit.com